VanLien Coaching

Over lien

Van ‘niet goed genoeg’ naar meer rust en zelfvertrouwen.

ervaren als coach en als mens

Ik weet nog goed dat ik in het onderwijs werkte waar ik diep van binnen al voelde dat ik hoge eisen aan mezelf stelde. Daarnaast was ik doodsbang om fouten te maken. En daar ontstond mijn ‘o nee, straks val ik door de mand’-gevoel en -gedrag. Ik probeerde zo min mogelijk op de voorgrond te treden en als ik iets samen met een collega voor een grote groep moest doen dan wilde ik het liefst dat hij of zij de leiding pakte. Wat dan ook meestal gebeurde. Ik was bang dat men er achter zou komen dat ik het niet kon en ik had vaak het gevoel dat ik niet goed genoeg was.
Wat ik toen nog niet wist is dat ik last had van ongezond perfectionisme. 

Je begrijpt vast dat dit heel veel spanning en energie kostte, waardoor ik mijn eigen passie en grenzen niet meer kon voelen en ik in een burn-out belandde.

eigen ervaring inzetten voor anderen

Kun je je voorstellen hoeveel rust en ruimte er nu in mij is nu ik dit heb losgelaten? Ik ben het aangegaan, ik heb leren omgaan met mijn perfectionisme en daardoor durf ik fouten te maken, te falen en mijn hartenpad te bewandelen: anderen helpen om authentiek te zijn, zodat zij vanuit autonomie en vrijheid keuzes maken die er op dit moment toe doen.

En die fouten maken vind ik nog steeds spannend maar nu weet ik wat ik kan doen: er niet meer tegen vechten maar het juist volledig toelaten. Samen en soms hand in hand met die gedachten volg ik mijn hartenpad. 

Blijven groeien

In mijn jarenlange ervaring als maatschappelijk werkster, docent omgangskunde, trainer en coach heb ik veel kennis en vaardigheden opgedaan. Telkens weer verdiep ik mij in persoonlijke ontwikkeling en verdiepende methodieken. Dit doe ik omdat ik zelf wil blijven groeien en ik geloof dat ik anderen daarmee nog verder kan helpen.

Ik ben een sensitieve coach en bovenal ben ik een trotse moeder van Tygo en Olivia. Samen met hen en mijn partner Frits woon ik in Bunnik. Ik word blij van persoonlijke ontwikkeling, sporten, LEGO-pakketten bouwen, samen zijn met vrienden, lekker koken en veel tijd doorbrengen met ons gezin.

Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op. Ik help je graag op weg.